Carina & King
PLZ ansett oss

TVNORGE

TVNorge - Hjemsøkes av fortiden

brief på oppdrag for Naug og venner
 

BRIEF:
TVNorge fyller 30 år i desember 2018 og ønsker å minne publikum på at
de gjennom en årrekke har vært en trofast underholdningskilde,
og samtidig opprettholde sin humorposisjon: «Vi tar humor på alvor».

INNSIKT:
TvNorge har alltid hatt en variert og sprø blanding av programmer og ikoniske profiler.

LØSNING: 
Det spøker på TVNorge og i TVNorges kommunikasjon.
«Gamle» TVNorge hjemsøker «nye» TVNorge.

 

 

tv-kanalen

På kanalen kan man oppleve at logoen tidvis «glitcher» og går tilbake til den gamle logoen. Gamle profiler titter noen ganger innom når det signaliseres at det går mot reklame.

TvNorge logo morpher.gif
 

ADshell

I likhet med de siste årene vil TVNorge fortsette å bruke de aktuelle profilenes fjes til å promotere ny tv sesong. Nytt i år er at det også dukker opp ubudne gjester, utifra hvilken vinkel du ser på boardsene.

Ny ad shel.gif
 

Video

Det spøker i hjemmene til sesongens aktuelle tv-serier.

Hjemme hos Gjertsen i «Helt Perfekt» skjer det merkelige ting som vekker mistenke om at de hjemsøkes. Dette fører til at de kontakter Lilli Bendris fra «Åndenes makt». Hun kan forsikre dem om at det er en sjel som savner tid på skjermen, men som kun går igjen for å gratulere TVNorge med 30 års jubileum.

 

I kollektivet til «Hvite gutter» skjer det mystiske saker. De lurer på om det finnes mer mellom himmel og jord, og tyr til å kontakte Lilli Bendris fra «Åndenes makt». Hun kan fortelle at det er en gammel TV-profil som ikke helt klarer å finne roen utenfor rampelyset. Men han er ikke farlig, han har kun kommet for å gratulere TVNorge med 30års jubileum.